Skördefest och kräftkalas

Igår kväll hade vi en liten kräftskiva med familjen. När jag i går eftermiddag skördade dill och grönsaker till kräftskivan, så tänkte jag att det vore fint med ett blomsterarrangemang på bordet.

Så jag plockade lite blommor i trädgården och totade ihop en dekoration. Bordsarrangemanget är gjort i en Oasis Table Deco med några björnbärssticks i. (Table Deco och björnbärssticks finns att köpa på www.wedshop.se)

Blommorna/bladen som ingår är rosenbönor (både bönor, blommor, blad och rankor), persiljeblad, dillkronor, solros, ringblommor, luktärt, sparris, indiankrasse, praktgullris och lejongap.

Bordsdekorationen var varken dyr eller ”überfancy”, men den blev helt klart uppskattad. Största delen av arrangemanget bestod av ätliga växter, så vi var ju bara tvungna att knapra lite på det. 😉

från sidan

ovanifrån

Om Anja

Jag är blomtokig, galen i svamp, djur och natur. Att odla mina egna grönsaker är bland det mest tillfredsställande jag vet. Men jag hatar att klippa gräs. :-P Jag är en lyckligt gift tvåbarnsmor med en hund, fyra katter och en damm full av liv. På fritiden driver jag webbutiken WedShop tillsammans med min man, där vi bland annat säljer floristmaterial.
Det här inlägget postades i Blommor, Blomsterarrangemang, Trädgård. Bokmärk permalänken.