Svenska Blomsterbloggar

Jag kommer inte ihåg riktigt när det var, eller hur det gick till, men någon gång i somras när jag slösurfade, hittade jag en sida som heter Svenska Blomsterbloggar.

Det är en samlingsplats för just svenska blomsterbloggar! Helt förträfflig om man är intresserad av blommor, trädgård, inredning och naturliga ting. Jag sparade länken och har sedan dess återkommit några gånger och tittat runt och inspirerats av andras bloggar. Det är bloggande florister, privatpersoner, kreatörer och butiker. Alla med samma intresse.

”Anjas Lilla Gröna” har idag blivit medlem hos Svenska Blomsterbloggar. Jag hoppas att jag kan inspirera andra på samma sätt som jag blivit inspirerad av andras bloggar. 🙂

Om Anja

Jag är blomtokig, galen i svamp, djur och natur. Att odla mina egna grönsaker är bland det mest tillfredsställande jag vet. Men jag hatar att klippa gräs. :-P Jag är en lyckligt gift tvåbarnsmor med en hund, fyra katter och en damm full av liv. På fritiden driver jag webbutiken WedShop tillsammans med min man, där vi bland annat säljer floristmaterial.
Det här inlägget postades i Blommor. Bokmärk permalänken.